Afișez 1–12 din 22 de rezultate

Show sidebar
Close

Aparate de aer conditionat

Venim in sprijinul dumneavoastra si oferim solutii personalizate de climatizare pentru spatii rezidentiale, comerciale sau industriale. Suntem distribuitori autorizati ai celor mai importanti producatori de echipamente de profil : DAIKIN , GREE , FUJITSU , INVENTOR , etc.
Close

Camere frigorifice

In functie de necesitătile dumneavoastra Cold Techic Group proiecteaza si executa camerele frigorifice luand în considerare produsele ce urmează a fi depozitate, cantitatea si temperatura necesară.
Close

Celule coacere banane

Celulele de coacere satisfac cele mai înalte standarde ale tehnologiei de maturare, permit o manevrare ușoară a mărfurilor și sunt ușor de administrat. Cold Technic Group a dezvoltat un parteneriat solid cu EHO Slovenia, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru celule de coacere a bananelor.
Close

Centrale Frigorifice

Cold Technic Group va pune la dispozitie o gama larga de centrale frigorifice de la cei mai cunoscuti producatori. Punand pe primul loc calitatea si eficienta solicitata de clienti.
Close

Chillere

Lider pe pietele de echipamente industriale de racire si aer conditionat, societatea Cold Technic Group este specializata în identificarea si oferirea solutiilor pentru a îndeplini cerintele unice ale firmelor care se ocupa cu procesarea alimentelor si depozitarea acestora. Cold Technic Group ofera racitoare în peste 100 de modele si configuratii cu capacitati de la 1.4 kW la 1200 kW. Produsele MTA TAEevo (1.4 kW – 188 kW), Hercules (188 – 402 kW) si Phoenix (320 – 1230 kW), cu o gama variata de optiuni si accesorii, pot fi utilizate pentru procesare (cu capacitati de racire a lichidelor pâna la -10°C) cat si in aplicatii pentru aer  conditionat.
Close

Compresoare frigorifice

Firma SC Cold Technic Group pune la dispozitia clientilor sai o gama largă de compresoare frigorifice la standardele cele mai ridicate privind calitatea si fiabilitatea acestora.  
Close

Condensatoare Frigorifice

Rolul condensatorului este de a evacua căldura cedată de agentul frigorific prin condensare. Căldura evacuată de condensator reprezintă practic suma dintre căldura absorbită de vaporizator din mediul răcit şi echivalentul caloric al lucrului mecanic din compresor. În pompele de căldură condensatorul are acelaşi rol, dar este aparatul care realizează efectul util, furnizând căldură mediului încălzit. În funcţie de natura agentului de răciree, există trei tipuri de condensatoare: – răcite cu aer; – răcite cu apă; – răcite mixt (cu apă şi aer). Dimensionarea condensatoarelor este foarte importantă, deoarece la fiecare grad de creştere a temperaturii de condensare, puterea absorbită de compresor creşte cu cca. 4%.
Close

Dorado / Dorado D

Vitrina frigorifica este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Vitrina frigorifica are un profil lat din aluminiu iluminat, ce poate fi folosit in acelasi timp pe post de raft. Permite expunerea alimentelor de dimensiuni reduse. Muchia geamului frontal are profil de aluminiu in partea de sus, ceea ce faciliteaza accesul in interiorul vitrinei. Vitrina frigorifica este iluminata suplimentar in partea inferioara, ceea ce produce un efect vizual si estetic mai bun. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Este echipata in varianta standard cu agregat frigorific, fiind disponibila in versiunea cu racire statica Dorado si cu racire dinamica Dorado D.
Close

Dorado / Dorado D Congelare

Vitrina frigorifica de congelare Dorado / Dorado D este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare la teperaturi de la -18 grade C. Agregatul intern, versiunea statica Dorado (a se tine cont ca exista si varianta cu racire dinamica Dorado D) si suprafata de expunere mare, sunt avantajele principale. Vitrina Dorado / Dorado D este echipata cu controler electronic pentru reglarea temperaturii si decongelarii. Datorita cosurilor din interiorul vitrinei, marfa este mult mai usor de aranjat si prezentat. Rezistenta din fata geamului previne aburirea geamului. Multumita posibilitatii deschiderii geamului frontal, curatarea acestuia este mult mai usoara. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan.
Close

Gemini

Vitrina frigorifica este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei duce la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.
Close

Gemini SL

Vitrina frigorifica este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei duc la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. Polita intermediara ajuta la expunerea produselor de dimensiuni reduse. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.
Close

Instalatii frigorifice GREEN Co2

Dioxidul de carbon se utilizează ca agent frigorific pentru instalatiile frigorifice în cascada în treapta inferioară, ca agent intermediar, cu