Cine suntem?

Compania SC COLD TECHNIC GROUP SRL este o companie cu capital integral privat înființată în 2005, care are ca obiect principal de activitate domeniul refrigerării industriale.

Încă de la început, compania noastră a dezvoltat departamentul de servis cu care și-a început activitatea și datorită calității serviciilor oferite, am reușit să avem un portofoliu bogat de clienți cu care lucrăm și astăzi.

În primii ani de existență, compania noastră a început proiecte ca subcontractor, după care, acumulând experiență și din dorința de a putea acoperi toate nevoile clienților cu o gamă largă de servicii, am început proiectele ca furnizor și furnizor direct pentru clienți. Oferind o gamă largă de produse și servicii în domeniul echipamentelor frigorifice, al aerului condiționat și al sistemelor de ventilație, COLD TECHNIC GROUP își propune să devină un partener de încredere pentru producătorii și comercianții de alimente.

Seriozitatea, profesionalismul și nu în ultimul rând calitatea serviciilor noastre sunt punctele cu care dorim să vă convingem pentru a deveni partenerii noștri.

 

Echipamentele utilizate provin de la furnizori de frunte din industria frigorifica, cum ar fi:

SCM Frigo – Italia: Instalații frigorifice

Star Cold – Italia: Unități frigorifice

Bitzer – Germania: Unități frigorifice și compresoare

Copelland – Germania: Unități frigorifice și compresoare

Guntner – Germania: Vaporizatoare și condensatoare frigorifice

Alfa-Laval – Suedia: Vaporizatoare și condensatoare frigorifice

Lu-Ve- Italia: Vaporizatoare și condensatoare frigorifice

Danfoss-Danemarca: automatizarea refrigerării

Alco-Emerson-Germania: automatizare frigorifică

MTH-Italia: uși frigorifice

Va stam la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii!

Solicitati acum oferta de pret pentru produsele si / sau serviciile care va interseaza pentru a putea veni in intampinarea Dvs.!