Service / Intretinere

Contractele de service reprezinta solutia perfecta indiferent de numarul de echipamente pe care le gestionati. Datorita vastei experiente in domeniul frigului si al echipei de tehnicieni foarte bine pregatita putem asigura service si mentenanta  pentru echipamentele dumneavoastra chiar daca nu au fost instalate de noi.

Prin efectuarea operatiunilor de intretinere a sistemelor frigorifice :

  • se reduce gradul de uzura al echipamentelor asigurandu-se astfel o durata de viata mai mare;
  • se asigura functionarea in parametri optimi reducandu-se consumul de energie electrica suplimentar;
  • se constata gradul de uzura al materialelor consumabile (filtru deshidrator, ulei frigorific, contactori electrici) prevenindu-se astfel deteriorarea unor componente importante ale sistemului;
  • se ofera beneficiarului informatii transparente despre starea echipamentelor si a lucrarilor efectuate astfel incat inlocuirea lor sa fie bugetata din timp

Portofoliul larg de clienti aflati sub intretinere precum si experienta acumulata in acest domeniu ne permite efectuarea operatiunilor de service si intretinere cu profesionalism respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Echipele de interventie sunt disponibile 24H/24H si intervin in cel mai scurt timp de la sesizarea unei avarii astfel incat echipamentele sa revina la parametri normali in cel mai scurt timp fara a periclita siguranta marfurilor depozitate.

Cold Technic Group nu doar identifica probleme….Cold Technic Group ofera solutii !!!