Afișez toate cele 6 rezultate

Show sidebar
Close

Dorado / Dorado D

Vitrina frigorifica este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Vitrina frigorifica are un profil lat din aluminiu iluminat, ce poate fi folosit in acelasi timp pe post de raft. Permite expunerea alimentelor de dimensiuni reduse. Muchia geamului frontal are profil de aluminiu in partea de sus, ceea ce faciliteaza accesul in interiorul vitrinei. Vitrina frigorifica este iluminata suplimentar in partea inferioara, ceea ce produce un efect vizual si estetic mai bun. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Este echipata in varianta standard cu agregat frigorific, fiind disponibila in versiunea cu racire statica Dorado si cu racire dinamica Dorado D.
Close

Dorado / Dorado D Congelare

Vitrina frigorifica de congelare Dorado / Dorado D este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare la teperaturi de la -18 grade C. Agregatul intern, versiunea statica Dorado (a se tine cont ca exista si varianta cu racire dinamica Dorado D) si suprafata de expunere mare, sunt avantajele principale. Vitrina Dorado / Dorado D este echipata cu controler electronic pentru reglarea temperaturii si decongelarii. Datorita cosurilor din interiorul vitrinei, marfa este mult mai usor de aranjat si prezentat. Rezistenta din fata geamului previne aburirea geamului. Multumita posibilitatii deschiderii geamului frontal, curatarea acestuia este mult mai usoara. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan.
Close

Gemini

Vitrina frigorifica este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei duce la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.
Close

Gemini SL

Vitrina frigorifica este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei duc la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. Polita intermediara ajuta la expunerea produselor de dimensiuni reduse. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.
Close

Orion

Vitrina frigorifica este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Fabricata in diferite marimi, cu colt interior sau exterior, este de preferat a fi folosita in magazine mici, dar la fel de bine si in magazine mari. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.
Close

Tucana

Vitrina este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta , asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina este echipata cu sistem de iluminat cu o lampa fluorescenta si termostat electronic. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.